o nama

O Nama

      Naša priča počela je još 2011.godine, sa prvobitnom namerom da skrojimo mali kutak gde bi se okupljali sa porodicom i prijateljima. Ubrzo nakon toga planovi se proširuju sa željom da ovakav ambijent pored reke uredimo i pružimo našim sugrađanima i svim ljubiteljima dobre hrane i reke autentično mesto sa bogatim sadržajem.

      Danas, kompleks Ranč Sava obuhvata restoran internacionalne kuhinje, pravi gastronomski užitak za sve gurmane, dve sale za organizaciju svih vrsta svečanosti, a sve to ušuškano u prirodi na obali Save. Osim toga uključuje i sadržaj za decu i predstavlja pravu oazu za okupljanje sa porodicom. Tu je i obezbeđen parking i marina za prilaz sa vode.

     Ovde se naša priča ne zaustavlja. Vizija restorana je da, osluškujući želje naših posetilaca, nastavimo da razvijamo potencijal ovog mesta, sa ciljem da njihovo zadovoljstvo uvek bude na prvom mestu.

     Ljubazno osoblje restorana će vas uvek dočekati sa osmehom na licu, a na Vama je da nas posetite i uverite se zašto se svi uvek rado vraćaju.

pogledajte naš video


Zašto izabrati baš nas ?


Naši Ljubazni ugostitelji su tu za vas


Provedite lepe trenutke sa Vama dragim osobama


Dođite kod nas autom, čamcem, peške...

120

jela u ponudi

250

posetilaca dnevno

450

organizovanih proslava